Sunday 26 February 2017

TONIK ANTI PENUAAN PILIHAN ARTIS DAN WANITA MALAYSIA

Kalau sebut tentang cantik dan awet muda , mesti semua orang nak betul tak? Bila usia semakin bertambah kesan penuaan pada wajah kian terserlah . Tetapi ada juga dikalangan kita yang kelihatan lebih tua dari usianya. Kenapa?

Sebanding usia, sel sel juga akan mengalami penuaan, akibat daripada pemakanan yang tidak seimbang, stres, pencemaran dan berbagai faktor lain.

cara nak kekal awet muda
 Cuba teka yang mana adik yang mana kakak?

"Orang selalu ingat yang adik (tudung biru ) adalah kakak.Padahal dia pun cantik juga . Kakak (tudung peach) lebih tua  9 tahun dari adiknya. Kakak sudah 4 tahun consume vivix tau"


Kini terdapat inovasi sains yang membantu kita supaya tidak tua sebelum waktunya. Kandungan di dalamnya yang mampu memanjangkan telemores.

Apa itu telomeres?

Telomere merupakan unit kecil DNA yang terletak dikedua-dua hujung DNA.
Telomere adalah bahagian paling hujung kromosom manusia.
Telomere mengandungi KOD usia manusia berdasarkan tahap usia sel kita.
Telomere berfungsi melindungi DNA daripada rosak.

Apakah kesan apabila telomere memendek?

Semasa lahir, telomere kita panjang. Namun, telomere ini akan memendek dan semakin pendek dengan pertambahan usia.Kajian sains mendapati apabila telomere pendek munculnya pelbagai penyakit seperti kanser, strok, penyakit kardiovaskular, obesiti, osteoporosis dan diabetes.
Kemungkinan penyakit itu menyebabkan saiz telomere menjadi pendek.

Landmark Study II yang dijalankan oleh Shaklee membuktikan pengambilan supplemen yang konsisten seperti Vivix setiap hari selama 5 tahun dapat mengurangkan kadar pemendekan telomere sebanyak 40% ! Vivix membantu menghalang telomere dengan cepat, melambatkan proses penuaan serta membantu mencegah kanser.

Resveratrol yang terdapat didalam Vivix membantu memperlahankan proses penuaan dan merencatkan sel-sel yang tidak baik didalam tubuh manusia.Pengambilan Vivix untuk jangka masa yang panjang membantu kita untuk hidup lebih sihat dan nampak muda sebelum waktu.

Kenapa kita mest AWET MUDA?

Awet muda tak semestinya sentiasa muda macam budak remaja..muda ni maksudnya sel2 kita sihat menyebabkan badan sihat ..ceria dan aktif.Bila sel rosak maka satu badan akan merana ,sebab tu la nampak tua sebelum waktunya..

 Telomere akan kekal panjang dan mampu melindungi sel DNA daripada rosak dan mati.
Jadinya kita perlukan  Vivix supaya kita boleh melalui penuaan sihat yang sesuai dengan umur sebenar kita dan mencegah risiko penyakit berbahaya.

Landmark Study II yang dijalankan oleh Shaklee membuktikan pengambilan supplemen yang konsisten seperti Vivix setiap hari selama 5 tahun dapat mengurangkan kadar pemendekan telomere sebanyak 40% !wow wow wow

cara nak kekal awet muda
 Profesor  Emiritus Elizabeth H.Balckburn mengetuai LANDMARK STUDY 11 VIVIX


Nak sihat tapi dapat cantik dan awet muda..kan best tu.
Mencegah kan lebih baik dari merawat.

Jom dapatkan vivix anda sekarang.

Beli saja dari sini. KLIK HERE

Atau hubungi
Kak su
0108798077
Your beauty and health consultant

No comments:

Post a Comment