Saturday 7 February 2015

CARA UBATI SAKIT SENDI DAN LUTUT
Pernah mengalami sakit sendi? Sakit sendi boleh berlaku tak kira usia tua atau muda. Jika anda  mahupun ibu ayah atau saudara mara anda yang mengalami serangan sakit sendi, usah dibiarkan ia berlarutan.Inilah masanya anda mencupa produk ADVANCE JOINT HEALTH TABLET atau lebih glamour di panggil AJHT.Ia membantu anda untuk kelegaan yang segera. KESAN AKAN DAPAT DIRASAI SEAWAL 5 HARI.Ini adalah berdasarkan ujian klinikal yang telah dijalankan oleh saintis Shaklee.
Tau tak kat luar tu banyak produk untuk kesihatan sendi dan lututtapi kenapa ramai yang ' tergila-gilakan' AJHT ni????Jom kita baca apa kelabihan AJHT ni....ada sepuluh tau..


sakit lutut10 Kebaikan AJHT 

1. Menyokong ketidakselesaan sendi
2. Membantu kekalkan tulang rawan
3. Memelihara tisu penyambung yang sihat
4. Melancarkan pergerakan harian
5. Menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawan
6. Anti radang semulajadi 
7. Dibuat dari sumber tumbuh-tumbuhan semata-mata, asli dan semulajadi
8. Memberi kekuatan kepada struktur sendi
9. Bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan , juga membekalkan glukosamina (penting untuk binaan tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen)

 SANGAT-SANGAT BERKESAN ..KESAN POSITIF SELEPAS 5 HARI PENGAMBILAN

                                           manafaat ajht

Kenapa AJHT berbeza?


Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi - sendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi 
  • ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda
  • ekstrak Jagung dan
  •  nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. 
  • Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral
  •  Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

ajht


3 cara AJHT memberi manafaat untuk anda
Berapa harga AJHT ni? 

Murah sangat..harga mampu milik semuanya...kalau sanggup menanggung sakit berpanjangan mungkin anda rasa RM 124.00 itu terlalu mahal...Jika anda rasa sihat itu lebih penting dari wang, RM 124 ini apa la sangat..untuk mendapatkan harga yan glebih special dari saya..boleh hubungi nombor ini, wassup boleh, sms boleh, call pun boleh...  0108798077...su

No comments:

Post a Comment