Monday 25 May 2015

CARA ORDER PRODUK KESIHATAN POPULAR

Assalamualaikum...

Saya tahu mesti ramai lagi yang belum tahu yang saya adalah pengedar Shaklee kan..hihi..ni nak bagitau la ni..

saya ni adalah Shaklee Indipendant Distributor(SID) 
No ID saya 949183.Kawasan COD (cash on delivery ) saya adalah Kawasan Masjid Tanah merangkumi , Pengkalan Balak, Kuala Sungai Baru, Sungai Udang.
Call jer saya di nombor 0108798077 , boleh juga kalau nak whassup or telegram.on 24 jam tau...
Biasanya saya akan COD barang selepas pukul 4 petang di kawasan berhampiran Masjid Tanah, Kuala Sungai Baru, Sungai Udang atau pengkalan Balak..

shaklee masjid tanah
Pengedar shaklee Masjid Tanah

Kalau jauh dari kawasan pekan Masjid Tanah,Pengkalan Balak,Kuala Sungai Baru atau Sungai Udang jangan risau...saya boleh pos sehingga ke hadapan pintu rumah anda...Pos Malaysia kan adaaa...just call, sms,whatssup je saya.

Kalau dah confim nak barang apa, boleh la bank in ke akaun Maybank.Saya akan membuat penghantaran ke kediaman anda tanpa ragu.Pos penghantaran adalah RM10 sahaja bagi apa pun barang yang anda nak..sebelum barangan anda dipos , pembayaran hendaklah dilakukan ke akaun berikut.


akaun bak

Saya SID yang berpengalaman selama lebih dari 2 tahun  .Saya juga telah menyertai bengkel nutirisi yang telah dianjurkan oleh pihak Shaklee.Saya boleh memberikan anda perundingan secara percuma.Anda jangan malu atau segan kalau ada masalah kesihatan atau ingin mengamalkan makanan tambahan yang semulajadi ni...Jadi apa tunggu lagi..jomlah sertai kami..sihat tanpa ubat...cantik dalaman cantiklah luaran...

                   
Nak kenal saya lebih lagi..klik SINI


 Sambil tu..nah kita layan akakcan ni bagi tips untuk menjadi manusia produktif


Tip Menjadi Manusia Produktif & Tak Kesal Dengan Apa Yg Ada from iReach HD on Vimeo.

No comments:

Post a Comment