Monday 14 November 2016

PERASAAN SELEPAS MENJADI PENJUAL SUPLIMEN


Pengedar shaklee

Pertama kali cuba makan suplimen ialah kolegen shakl€€..masa tu ada promosi beli 6 percuma 1..kami adik beradik berkongsi sorang sekotak..
.
Lepas makan kolegen tu memang ada nampak perubahan kat kulit..makin hilang KUSAM kat kulit..
.
Bila nampak perubahan pada kulit..saja saja berkongsi kebaikan dengan kawan kawan..edar fliers..masa tu belum pun mula nak bisness..setakat tolong adik jual kat sekolah.
.
Jadi ada la beberapa orang kawan yang mencuba..punya la seronok masa tu kawan kawan beli..dan akhirnya saya pun join ahli..untuk dapatkan harga murah..
.
Lepas kawan kawan juga consume..Bermula la kisah saya dengan  vivix ...minum atas masalah masalah kesihatan yang agak kronik la masa tu....alhamdulillah..saya semakin sihat.
.
Kini kawan kawan yang mula mula mencuba shaklee juga masih meneruskan consume shaklee atas asbab Allah bagi kesihatan yang lebih baik..
.
Semakin ramai yang sihat dan yakin dengan shakl€€ atas sebab keberkesanan dan jaminan keselamatan dimakan jangka masa lama..
.
Jadi perasaan happy dari mula mula kawan beli ..sampai la kehari ni..masih tetap juga exited macam dulu..suka dan happy sangat bila kawan2 makin sihat..cantik.kurus..dan macam macam lah....hihi..
.
Dan disebabkan ramai yang semakin sedar penjagaan kesihatan..semakin ramai yang sedar kepentingan ambil produk SELAMAT..semakin ramai kembali kepada yang SEMULAJADI..maka selagi itu la perasaan happy sentiasa ada sperti mula2 orang beli  dulu.
.
Bisness shaklee bawa saya lebih peka dengan kesihatan..alhamdulillah..
.
#shakleewarrior
#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#landmarkstudy
#shakleemasjidtanah

No comments:

Post a Comment