Thursday 17 August 2017

CARA NAIKKAN PLATLET DARAH KESAN DENGGI

RAWATAN DENGGI


Pada masa ini, tiada ubat khusus untuk merawat penyakit itu kecuali aktiviti pencegahan adalah amat penting.

Rawatan utama adalah terapi sokongan. Pesakit digalakkan untuk mengekalkan makan, terutamanya minum air. Sekiranya pesakit tidak mahu / mampu minum, tambahan melalui cecair intravena mungkin diperlukan untuk menghalang kekeringan dan hemoconcentration teruk. Pemindahan darah mungkin diperlukan sekiranya bilangan platelet turun dengan banyaknya. Cara yang lain untuk mencegah penyakit ini juga pesakit perlu bersenam pada waktu pagi atau berjoging dan beriadah. Minum air paling penting dalam hidupan harian kita. Minum air mineral sekurang-kurangnya 8 gelas sehari atau selebih-lebihnya pun hanya maksimum 16 gelas sehari.


SUP KETAM DENGGI

Sup ketam dikatakan dapat meredakan sakit demam denggiBAGAIMANA VIVIX MEMBANTU PESAKIT DEMAM DENGGI


Bagaimana cara untuk mengatasi masalah denggi yang menyebabkan platlet darah turun dengan mendadak? Jawapannya adalah vivix. Vivix merupakan suplimen anti penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh shaklee, syarikat no 1 suplimen di Amerika Syarikat.

Di dalam makmal , ramuan utama vivix iaitu Muscadine grape, purple  carrot , eldeberry dan polygium cuspidatum menunjukkan impak kepada 4 mekanisme penting penuaan tahap sellular iaitu

1. Menghalang daripada kerosakan DNA

Setiap hari sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang akan merosakkan DNA. Serangan ini akan merosakkan pengakalan data genetik dan ia menjadi satu "kesilapan" pada sel. Sel sel lain akan turut mengikut kesilapan tersebut menyebabkan fungsi sel terganggu. Oleh itu resviratrol di dalam vivix dapat memelihara sel daripada terus rosak

2. Memberi impak positif kepada pengawalan genetik

Dalam kajian LANDMARK STUDY menunjukkan bahawa ramua vivix iaitu resviratrol dan polifenol dapat mengaktifkan satu pengawalan gentik utama yang membantu melambatkan penuaan tahap sellular.

3. Menggalakkan pengeluaran tenaga kepada sel sel

Ramuan vivix dapat menjana tenaga dengan lebih baik kepada sel dan meningkatkan kecekapan fungsi  sel.

4. Ramuan vivix adalah 10 kali lebih kuat daripada resviratrol di dalam wain merah yang mampu untuk memlihara sel daripada kerosakan tahap sellular akibat daripada penimbunan protein AGE yang berlebihan.

Purple carrot di dalam vivix bersifat antioksidan , anti radang , anti mikrobial dan anti carcinogen . Ia juga berkenolehan membantu penjagaan salur darah dan  platlet darah  .

Jadi dengan vivix anda dapat mengatasi masalah demam denggi sehingga ke tahap sel yang merupakan asas kepada sistem kehidupan kita seharian. Tanpa sel yang sihat , masalah platelet yang rendah akan berterusan dan ia akan mengundang kepada kesan yang lebih parah atau membawa maut.TESTIMONI PENGGUNA VIVIX MENAIKKAN PLATLET DARAH DALAM 2 HARI

hubungi nombor ini untuk maklumat dan penerangan lebih lanjut
www.wasap.my/60108798077


No comments:

Post a Comment