Thursday, 19 May 2016

Cara dapatkan bonus 4 angka tiap-tiap bulan

*Award setahun sekali..ambil bonus tiap tiap bulan..*

😄😄😄😄
ni award saya tahun 2014 dan 2015..dah dekat 3 tahun dah hakak terjoin bisness shaklee ni...dan hakak tak pernah menyesal join bisness ni pun....malah bersyukur sangat...
Mula2 tak terpikiaq langsung nak bisness...nak makan sendiri ja pun..
Semuanya ter..ter..
Lepas tu terdapat bonus pulak..syukur syukur...

😍😍😍
Bonus 4 angka tiap2 bulan sapa tak mau.....tambah dgn gaji tetap..uisshhhh... rezeki Allah......
hakak bawa mulut dengan badan ja ..share benda betul....testimoni sendiri lak tu....dari mengumpat dapat dosa lebih baik cari duit dengn mulut kannn..
Tapi hampa kena tau..nak berjaya..kot manapun mesti la kena usaha..bukan dok cakap saja...tangan kaki mulut otak akai semua kena jalan....
Cari ilmu.. belajaq buat blog..belajaq marketing...tu usaha la tu...ilmu mengajar ada la..la ni boleh la tambah ilmu2 bisness plak..luaskan kuasamu..
Best tau buat bisness shaklee ni..bisness jangka masa panjang...bukan hangat2 taik ayam naaa...company pun kukuh..produk terbaik seantero dunia...
Syarikat bagi macam2..dah bagi cash bonus..cash bonus kereta..bagi lagi melancong 5 bintang..bukan 2 ,3 hari..berbelas-belas hari lak tu
dapat layanan macam raja dan ratu gitew...mau tak jeles hakak tengok depa dok p shopping jalan2 tu...cek tengah usaha ni..target nak p juga free trip cam depa tu...hihi..
Dalam dok busy dgn anak 5..p sekolah 7 pagi sampai 5 petang...dan lagi nak update belog tau...suka punya pasai..😙😙😙..i love my blog..my maya shop..
www.akukaksu.blogspot.com
********************
..usaha ..biaq putus urat...jangan putih mata.....hihi..i m serius beb...
Target sampai nak bonus 5 angka macam geng2 lain tu..
Ish..best betui laaa.. ..jom join group kami cepat meh....😘😘😘😘
Awat tiba2 tukaq loghat plak ni?😅😅😅😅😅...‪#‎ireachbest‬ punya pasai la ni...

0 comments:

Post a Comment