Friday, 26 December 2014

KENAPA MAKAN SET CANTIK TAPI TAK CANTIK CANTIK?

Kenapa la rasa cepat sangat masa berlalu..diam tak diam dah sampai ke penghujung tahun 2014 sudaa…hwaaaaaa…Isnin ni dah mula mesyuarat kat sekolah.Lepas tu memang tak kan ada cuti la lagi..tunggu Disember 2015 pulak.Tahun 2015 adalah tahun yang bakal saya akan bertambah busy..
Masa cuti cuti se Malaysia ,budak sekolah cuti , saya memang busy dengan Shaklee, busy juga dengan sekolah tapi masih dalam tempoh bertenang.Apa yang saya perasan sangat kat muka sendiri asyik naik jerawat je  kat bawah dagu .Habis satu naik lagi satu.Tangan ni pula gatal gatal nak usik usik sampai jadi parut hitam.
Selidik punya selidik rupanya ada petanda jerawat naik kat bawah dagu ni.maksudnya ada masalah berkaitan perut (digestion). Maksudnya banyak toksin juga sebab tu stress,kurang tidur, letih terlampau. Semua punca dari toksin yang banyak dan sebab tu jerawat pun muncul kat dagu. Ini adalah fakta yer bukan auta.

Sebab sejak cuti sekolah ni saya sangat busy nak melayan kerenah anak anak, maklumlah semuanya cuti.Duduk rumah jadi ala ala ultraman pulak tu.Kemas kat bawah kat atas bersepah, kemas kat atas bawah bersepah.Sabor yo laaa..Masak, of courselah . Pagi tengahari petang malam.Semua anak anak  sedang nak membesar, masak sudah semestinya. Makan pun sedaplah bila duduk rumah ni.Kadang kadang asyik berkemas memasak, terlupa nak minum air.Badan terasa sangat letih.Kesan buruknya adalah jerawat pulak tumbuh kat bawah dagu ni. Isy2.. nampaknya kena memulakan program detoks untuk diri sendiri pulak.

SET DETOKS

SET DETOKS

Nak ambil apa untuk detoks? Detoks terbaik, setiap hari anda perlu ambil 10biji Alfalfa, 3biji DTX dan 2biji Garlic. Kalau ada Vivix lagi bagus, add on 1-2 sudu besar Vivix sebelum tidur. Dan pastikan anda minum air putih dengan banyak setiap hari. 

KENAPA DETOKS DENGAN VIVIX?


Resveratrol mengandungi antioksidan yang sangat tinggi , boleh melindungi dan menyekat dari pembahagian sel-sel kanser dan penyakit jantung.

DETOKS

Kenapa kena detoks?
KALAU TAK DETOKS, sia-sia je kita semua  telan VITAMIN CANTIK banyak-banyak setiap hari, sebab detoks ini sebenarnya  membantu badan kita MENYERAP NUTRIEN pada tahap OPTIMUM. Bila usus dah bersih, maka vitamin2 yang anda makan untuk cantik berseri mulus gebus tu semua akan diserap pada kadar optimum. Best kan
Saya kongsi info ini di blog sebab saya percaya ramai yang nak kesan yang best bila makan suplemen untuk cantik , untuk slim or untuk apa-apa pun tapi mereka terlupa mereka perlu detoks terlebih dahulu. Barulah kesannya best. Jom kita detoks......

LALUAN TOKSIN

Laluan Detoxsifikasi



HUBUNGI SAYA UNTUK FREE KONSULTASI
010 8798077
DETOKS


0 comments:

Post a Comment