Sunday, 4 May 2014

JUAL DIRI DENGAN ILMU

Hari ni akhirnya berjaya juga saya kumpul 5 anak dan cucu..kelas hari ni berlangsung kat rumah saya jer..selalunya mumy dan daddy akan buat kat luar..kat kfc ke mc d ke atau mana mana tempat yang sesuai..rasanya ni first time buat caoching coaching dengan group anak anak saya..Alahamdulillah mummy miah dan daddy pemburu bayang memang sanggup meluangkan masa dan tenaga untuk kami..tq..tq..Mesti ada orang pelik kan..kenapa la panggil mummy la daddy la..nanny la..atuk la..Ha itu la keistimewaan group kami..panggilan daddy dan mummy ni memang sengaja digunakan.of course la. .panggilan itu sangat istimewa..panggilan yang merapatkan hubungan silaturrahim antara kami...Side line pulak macam adik beradik..mummy n daddy sentiasa terapkan kat kami agar sentiasa berbaik baik dengan semua biarpun bukan dari mak yan sama..
 Apa kitorang buat bila jumpa?of course la...untuk kasi semangat dan motivasi untuk teruskan perjuangan..kongsi berbagai tips untuk terus maju...kalau ada masalah time ni la nak tanya soalan banyak2..tanya sampai paham..kelas kami ni tak formal pun..buat santai santai sambil minum kopi,makan makan..ada yang pakai kain pelekat je pun...yang pentingnya ilmu dan perkongsian sampai...ukhwah dan silaturrahim semakin rapat...Hehe..best..best..lepas ni rasanya nak buat tiap tiap bulan la..hmmm boleh buat aktiviti sambil memancing ke..memasak ke...

Kalau korang nak rasa pengalaman seperti ini. .jomla join kumpulan kami...kami bukan mencari  untung semata2...ada lain yang kami dapat yakni ilmu yang tidak dipelajari disekolah atau diuniversiti..nak tau apa dia? Jom la sertai kumpulan kami yang aktif...SUPERMOM....CAU CINCAU...
suhaila












0 comments:

Post a Comment