Wednesday, 22 February 2017

CARA BISNESS ONLINE

JANGAN BACA KALAU ANDA TAK MINAT BISNES
Alhamdulillah sehingga 19 jan 2017 semalam bila semak sales group IWF dah mencecah 19k ++ .Makin laju je masing masing order sebab risaukan barang tak sampai minggu depan.Almaklumla kan nak sambut CNY kang melopong vitamin dah habis stok
Macamna akak buat sales semua ni?


bisnes online

Semua ni akak buat hanya part time saja.Akak ada beberapa orang SHARE PARTNER yang buat sama2 bisness ni. Dalam bisness ni tak boleh gerak sorang sorang.Makin ramai share partner makin tinggi sales dan makin besar bonus yang company bayar..

Saya adalah LEADER dlm kumpulan kami..bukan BOS tau..kalau leader maksudnya dia akan bantu sama sama dengan share partner dia untuk maju dan naik sama sama bukan makan hasil share partner.

Tapi kalau share partner tak nak gerak..malas buat sales..makanya dia tak dapat apa2 lah..
Company akan bayar kami dengan bonus setiap bulan , biasanya 14hb berdasarkan sales  group kami.Semakin besar sales makin tinggi bonus.
Selain dari tu company akan bagi insentif2 lain seperti melancong dalam dan luar negara dgn 5 STAR TRIP , BONUS kereta  dan macam macam lagi.disamping bonus kami pun dapat untung runcit

Ramai dikalangan kami adalah part time buat bisness ni dan tiap2 bulan dapat tambah income untk sara keluarga atau capai impian hidup masing masing
Ramai sangat dari group kami yang tak pernah buat bisness tapi tiap2 bulan dapat juga bonus hanya dengan makan vitamin sendiri saja

Kami ada support group yang sangat POWER sehinggakan company pun jadikan mereka ini sebagai RUJUKAN untuk menambah baik perjalanan bisness.#ireachfamily
Secara mata kasarnya nampak kami macam goyang kaki tapi hakikatnya kami walaupun buat part time kena usaha sehabis daya dgn ilmu2 didada bukan membabi buta..

Semuanya perlukan ilmu dan bimbingan.Jadi nak berjaya kena ada mentor yang berjaya. Kemudian usahalah seperti mana nabi kita Muhammad saw berusaha .
Nak jadi keluarga kami? Nak jadi share partner kami?
Senang saja..join kami hanya dengan rm 69.
Wasap akk jom
0108798077

0 comments:

Post a Comment