Thursday, 23 February 2017

CARA HILANGKAN LETIH LESU WALAUPUN SIBUK SEHARIAN

HILANG RASA LETIH LESU

Hari ni hari pertama semester ke dua sesi 2017 buat kami students2 veteren aka #makmakcampus memulakan sesi pembelajaran.
.
Disebabkan kelas seminggu 3 kali, jadi memang tak duduk asrama la. Berulang setiap kali kelas. Tapi kalau ada kerja2 kumpulan atau study group memang akak akan tinggal di ukm atau sewa hotel bajet..
.
So dari Melaka ke Bangi ambil masa 1 jam 15 minit ( kalau tak da jem atau gangguan) .kelas mula jam 3 petang sampai 6 petang lepas tu drive semula balik ke Melaka.
.
So dari pagi lagi dah kena siapkan segala keperluan family..masak nasi dan lauk. Kemas rumah dan mcm2 lagi..Sebab balik nanti sure letih kan.
.
Untuk elakkan letih melampau akak memang amalkan ESP + VIVIX + KOLEGEN setiap hari sebelum sarapan...bagi tenaga + jaga  kulit sekali jalan. Alhamdulillah..setakat ni tak la letih gila gila sangat sepanjang hari. Lagi satu yang wajib akak minum ialah CINCH TEA..
.
Umur 40an macam akak ni memang perlukan lebih tenaga . Almaklumla usia semakin senja. Jadinya kena la jaga.Kalau la akak tak minum semua tu memang akak pun tak berani nak sambung belajar...memang tak mampu la jawbnya...mana nak study..mana nak urus family mana nak bisness...tapi bila ada bantuan vitmain2 ni..alhamdulillah..lega..tak la stress dan letih melampau..
Suplimen untuk elak letih

Ok..jom masak asam pedas ikan siakap..hihi..
.

Your beauty consultant
Kaksu

0 comments:

Post a Comment