Saturday, 3 March 2018

BENARKAH YOUTH BEBAS DARIPADA 1500 BAHAN KIMIA TERLARANG ?

Assalamualaikum semua. ..hai.

Hari ni kakSu nak bagitau uoll semua ada berita baik untuk semua wanita seantaero Malaysia yang masih tercari-cari produk skin care yang SELAMAT untuk kulit muka dan sangat berkesan meremajakan semula kulit.

YOUTH

Kalau korang nak tahu, Shaklee akan lancarkan produk baru skin care namanya YOUTH pada bulan Mac nanti.

Apa yang membuatkan YOUTH ini sangat berbeza dengan produk penjagaan kulit yang lain?

Salah satu perbezaan YOUTH dengan produk lain ialah , YOUTH telah dibuktikan tidak mengandungi 1500 bahan yang merbahaya untuk kulit. 

Shaklee telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar , racun perosak dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru sebanyak 3 kali ganda berbanding yang diperlukan . 

maksudnya kalau ikut law uji sekali je untuk pastikan ia selamat, tapi shaklee uji sampai 3 kali ganda. Betapa shaklee mengutamakan keselamatn.

 Shaklee juga telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan produknya selamat.

Shaklee bukan sahaja menjaga keselamatan pengguna tapi , sangat menjaga Bumi supaya tak tercemar. Setiap produk yang dihasilkan , akan dipastikan sentiasa selamat untuk digunakan oleh manusia malah selamat juga untuk bumi. 



YOUTH ni tak pernah diuji pada haiwan. 100% diuji pada manusia dan menggunakan 100% bahan botanikal.

Nampak tak betapa shaklee pentingkan keselamatan kita. Shaklee tak nak walau satu pun sel dirosakkan tau.

Ini list bahan yang langsung tak ada dalam YOUTH. Disebabkan panjang sangat list bahan kimia tu so ini list yang sebahagian daripadanya saja,

youth bebas 1500 bahan kimia

Jadi anda tak perlu risau untuk gunakan YOUTH sebab memang terbukti YOUTH ni selamat untuk kulit kita. Makin lama digunakan makin muda usia kulit . 

Untuk korang yang sedang mencari-cari produk yang betul betul selamat dan berkesan, cepat cepat hubungi kakSu untuk dapatkan harga pengenalan yang sangat sangat murah. Ada promosi sepanjang Mac ni. 

Hanya bahan semulajadi sahaja digunakan dalam YOUTH.

Untuk keterangan lanjut cepat hubungi di nombor ni www.wasap.my/60108798077 supaya korang tak terlepas harga promosi mac ini. 

No comments:

Post a comment