Tuesday, 20 February 2018

3 SEBAB INI BUATKAN RAMAI JATUH CINTA DENGAN YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Lepas cuci rasa licin macam kulit telur๐Ÿ’‹

Dah 17 hari kakSu pakai YOUTH. Rasanya memang susah sangat nak pilih mana satu produk YOUTH paling feveret! 

Serously kakSu dah fall in love dengan semua produk youth tau. 

Tapi kakSu nak cerita dulu tentang pencuci muka LUMINOUS GEL OIL CLEANSER ni. 

Selama ni kakSu guna banyak pencuci muka lain, tapi bila pakai pencuci muka ni memang rasa lain. Unik ๐Ÿ’—

Sebab apa unik? 

sebab pencuci muka ni langsung tak da sabun.

 Sebelum try dulu, dalam hati kata best ke kalau guna pencuci tak da sabun ni? ๐Ÿคญ

Tapi bila dah guna, semakin hari semakin best. Boleh bagi 5 bintang.

 Inilah pencuci muka yang paling AWESOME yang pernah kakSu cuba. 

Sebabnya lepas korang guna je pencuci ni memang totally kulit rasa sangat LEMBAB. Langsung tak mengeringkan muka. 

Lepas cuci, kulit rasa tegang dan serously lembuttt sangat sangat. 

Lagi satu, pencuci muka youth ni boleh bertindak seperti make up remover tau. Setakat bedak dan make up ringan2 tu memang senang je cuci boleh hilang. Tu yang best. Sebab tak payah banyak2 step nak cuci kan. Korang mesti suka kan๐Ÿค—

Lastly cleanser youth  ni akan buatkan kulit korang tegang. Nak tau kenapa? 

Of kos la tegang dan lembut sebab dalam cleanser ni ada ANGGUR MUSCADINE yang ada dalam VIVIX tu! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Bila pakai cleanser ni terasa seolah oleh macam sapu vivix pulak kat muka ni. ๐Ÿ˜š

Sooo, thats why la cleanser ni sangat POWER! 

KakSu  memang fall in love sangat la dengan cleanser ni! 

Takan cari yang lain dah lepas ni kecuali ada shaklee buat lagi best dari YOUTH larr. ๐Ÿ˜‰


pencuci muka youth

Berebut rebut la dorang pre order YOUTH . Almaklumla lagi berapa hari je dah nak dirasmikan. Tak sabar la tu. hihi



Kalau ada yg nak preorder cepat2 wasap kakSu tau. 

www.wasap.my/60108798077


Pencinta Youth๐Ÿ’ž
KakSu๐Ÿ’ž

No comments:

Post a Comment