Thursday, 8 January 2015

TAHUN BARU 2015 YANG AWESOME



Hari ahad 4hb Jan 2015..baru hari ni nak update blog..seminggu kami dok bincang macamna nak pergi Faizworld Training Centre, Bandar Baru Bangi.Akhirnya sampai juga.Terima kasih kepada abang Zakaria kerana sudi korbankan cuti hujung minggu demi isteri tercinta kak Suzana  nak pergi kelas...Ada apa kat sini?Kat sini ada kelas pertama untuk tahun 2015 tau..yang paling best sekali anak anak super princess saya Kak Suzana bersama suami dan anaknya Ain, Kak Zira dan suaminya ,serta my new leader Lin pun datang.Seminggu merancang nak pergi kelas ni.Tengok tajuk jer dah teruja..belum lagi masuk kelas..




FANTASTIC MARKETING 2015



Kelas ini dianjurkan oleh 4 orang leader hebat mami GMF Noorazmiah, Mak Rama2 iaitu Chrycalis Nurul, Mak RMC iaitu Ainul Fadzilah Mustafa dan juga Mak YMG Zainora Yahya.Ke empat -empat mereka telah menyampaikan ilmu mengikut kepakaran masing masing.Full seats 40 orang.So kami yang datang ni rasa sangat bertuah kerana ilmu yang disampaikan oleh leader leader hebat ini sangat- sangat membantu.Selama ni memang buat sales main hentam kromo jer..Ilmu IT pun basic dan tahap low gituu..Alhamdulillah..bertambah follower lepas ni..Bertambah update blog lepas ni..Blog makin tersusun dan berfokus..Bila dah tahu cara, senang nak atur langkah..Rugi tau korang tak datang...



Psstttt..kak su dapat hadiah tau sebab buat joget lambak kat depan pentas dengan 3 orang lagi penjoget penjoget tuoo..haha...bila tengok semula video senaman tu ..gelak golek golek dibuatnya..dengan pengacara majlis Baba Faiz yang suka menyakat orang..lagilah gamat suasana kelas kami hari tu...Tak sempat na mengantuk pun..

Pen Jutawan Shaklee,Free, GLA free..

Kelas Fantastic Marketing ini dijalankan di Faizworld Training Centre iaitu Pengasas group Jutawan Muslimah iaitu Puan Shareeza Hashim.Anak anak shaklee kenali beliau  sebagai Cery Mama Faiz.First time masuk, nampak semuanya hijau..sejuk mata memandang.Kelengkapan dalam Training Centre ni penuh dengan kemudahan, antara kemudahan yg disediakan :



  • -meja, kerusi, 
  • -PC (1 unit) 
  • -projector, 
  • -wifi,
  • -PA System (3 mic)
  • -flipchart,
  • -writing materials,
  • -air mineral
  • -surau, 
  • -kids/nursery room, 
  • -toilet,
  • -pantry, 
  • -waiting lounge,



Faizland Training Centre
Ruangan yang luas buat peserta..Hijau menyamankan

Sememang Pn Shareeza ini sangat memahami kehendak pengguna kerana semua kelengkapan disini terutamanya bilik solat dan ruang untuk anak anak sangat selesa.Boleh menyusukan anak, baby boleh tidur selesa..malahan ada bapa budak juga boleh rehat dengan selesa disini..hehe..Thanks kepada Puan Shareeza yang menyediakan Training Centre yang sangat selesa dan canggih ni....Lepas ni mesti ramai yang nak sewa Training Centre ni kan..sapa lambat tak dapat...



Gabungan dari 4 ibu  ibu dengan anak anak masing masing



super princess

Anak-anak GMF dan Super Princess


super princess

 Jumpa geng ibu cute..hehe

Air mineral, Note book dan kertas catatan disediakan kepada peserta



Bagi anda yang sedang mencari cari tempat untuk menjalankan seminar atau apa jua training ..anda boleh hubungi nombor seperti tertera dibawah.

Yuran Sewaan (harga promosi untuk 3 bulan pertama)

Untuk group Jutawan

8jam= RM50 (Isnin - Jumaat)

4jam= RM150 (Sabtu, Ahad dan Public Holiday)

8jam= RM200 (Sabtu, Ahad dan Public Holiday)



Untuk orang awam (bukan group Jutawan)

4jam= RM150(Isnin- Jumaat)

8jam= RM180 (Isnin- Jumaat) 4jam= RM450 (Sabtu, Ahad dan Public Holiday)

8jam= RM480 (Sabtu, Ahad dan Public Holiday)



Untuk Malam juga disediakan jika mahu, sila contact emel dibawah




Untuk maklumat lanjut, email ke training_course@faizworld.com atau SMS/Whatsapp0163224122. Anda akan hubungi dengan segera

Bagi anda yang belum pernah mencuba barangan shaklee..disini anda berpeluang untuk mencuba beberapa produk percuma untuk anda....okey..selamat malam...cau...


0 comments:

Post a Comment