Saturday, 3 January 2015

SIAPA YANG PERLUKAN VIVIX?




Seronok kalau cerita tentang vivix.Banyak yang nak saya kongsikan kepada korang semua.Berbaloi dengan harga vivix yang agak tinggi.Khasiat yang kita dapat juga sangat berbaloi dengan harga yang dilaburkan. 



vivix

Vivix merupakan supplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee. Apabila sebut “bertahun-tahun membuat penyelidikan”, ia memang sesuatu yang real dalam dunia research. Kajian tentang bahan-bahan aktif dalam tumbuhan adalah dalam kategori “Natural Product”. Bukan mudah untuk hasilkan bahagian natural produk ni, ia ambil masa yang agak lama, nak tengok “active compound”..

Berbalik pada Vivix semula, antara bahan-bahan dalam untuk ramuan Vivix ialah anggur Muscadine, Lobak Ungu, Elderberry, Polygonum cuspidatum.
Paling istimewa, anggur muscadine merupakan anggur liar yang mempunyai 20 kromosom. Anggur biasa ada 19 pasangan kromosom. Dan kerana pasangan tambahan kromosom ini, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh. Saiz anggur mascadine adalh sebesar bola goft. Kerana petumbuhan alam sekitarnya yang unik, cahaya matahari yang kuat ia mengandungi banyak polifenol dan resvetrol. Ini memberi lebih banyak faedah kepada kesihatan.


vivix



Kajian terkini menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular.Melawan penuaan tahap selular dan lebih dari itu.

Jom kita tengok di sebalik Sains Vivix tentang penuaan.

4 Mekanisme Penuan Pada Tahap Sellular

1.Kerosakkan DNA

Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu “typo” (kesilapan dari yg asal) yang akan mengganggu fungsi sel.
Ramuan Vivix>>> Melindungi dan memperbaiki sellular DNA

2.Pengawalan Genetik

Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular.
Ramuan Vivix>>> Dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap cellular.

3.Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel

Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun.
Ramuan Vivix menggalakan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4.Penimbunan Protin AGE

Penimbunan berlebihan protien AGE (advance glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan ganggu keutuhan sel.
Ramuan Vivix>>> adalah 10X lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur  muscadine) untuk melambatkan pembentukan protien AGE.
Penemuan Vivix merupakan satu revolusi dalam produk anti penuaan


Apakah manafaat anda dapat dari vivix


1.Vivix membantu meningkatkan tenaga dan mengurangkan keletihan

2.Vivix membantu mengekalkan kesihatan kardiovaskular

3.Vivix membantu meningkatkan metabolisme

4.Vivix mengurangkan risiko pembekuan darah

5.Vivix membantu melawan radikal bebas yang merbahaya

6.Vivix membantu kehilangan berat badan

7.Vivix membantu mengurankan keradangan

8.Vivix membantu mengekalkan tahap kolestrol yang sihat

9.Vivix membantu menggalakkan paras kolestrol yang sihat

10.Vivix membantu menggalakkan panjang umur


SIAPAKAH YANG MEMERLUKAN VIVIX?

1. Pengidap kanser

2. Pesakit SLE

3. Pesakit jantung

4.  Pesakit kencing manis

5.  Pesakit gout

6.  Wanita yang mempunyai cyst

7.  Perokok tegar

8.  Nyayuk

9.  Ingin menurunkan berat badan

10. Sakit sendi 

11.Untuk kecantikan kulit dll

Dah tahu kan..betapa bagusnya vivix kepada kesihatan kita.Jadi tak rugi langsung untuk kita melabur untuk kesihatan kita sendiri.

Jika anda ingin mendapatkan vivix, boleh hubungi saya segera.Konsultasi percuma .

TESTIMONI



antipenuaan

Vivix antipenuaan sel


vivix

Harga retail: RM475 (WM), RM499 (EM)

Anda boleh berjimat dengan mendaftar sebagai ahli..sangat berbaloi baloi..



Pengedar Shaklee Masjid Tanah , Alor Gajah,Sungai Udang, Kuala Sungai Baru, Melaka…
Su~0108798077
Fb: suhaila abdul
Email:daniaazally@gmail.com



0 comments:

Post a Comment