Wednesday, 14 February 2018

PENGALAMAN GUNA YOUTH DI HARI PERTAMA

DAY 1

Lepas je balik dari BLNC 3 march lepas kakSu dan suami balik ke hotel. Malam tidur hotel sebab esoknya ada roadshow by Dr Chris Kyhrou.

Sampai je kehotel tak sabar sabar nak pakai youth. Sebab kakSu exited sangat dengan penerangan pasal YOUTH. Memang power sangat.

Exited juga dengan testimoni yang baru pakai belum sampai sebulan dah nampak jelas perubahan.

Jadi kakSu nak cerita pertama kali pakai YOUTH.

First ialah pencuci muka. Pencuci muka ni tak da buih. Just gosok dan urut saja muka sampai bersih.

Memang hilang bedak dan BB cream semua tu. Bau dia sedap. Bau lemon yg halus. sikit2 je bau dia. Tapi best.

Lepas pakai pencuci kulit rasa sangat segar. Lembut je tanpa rasa keras atau kering. Pencuci ni berasaskan minyak.

Selesai pakai pencuci kakSu cuba pulak toner. Bau dia sama je dengan pencuci. First sapu kat muka terasa meresap masuk kulit. Rasa segar. Waaaa.. bestnya.

Kemudia tanpa lengah kakSu sapu pula dengan Serum. Masa sapu serum ni ada pedih pedih sikit. Expecially kat jerawat didagu. Dan ada part kat pipi pun pedih sikit2.

Next sapu krim malam. Masa sapu krim malam pun sama. Terasa krim tu masuk dalam kulit. Pedih sikit la. Tapi ok. Kejap je hilang

Last sekali sapu dengan Radiance c + E

Yang ni sapu dekat bahagian bermasalah. Kak su ada banyak tompok2 jeragat. jadi sapu kat bahagian tu. Lepas tu sapu kat bekas jerawat yang hitam hitam tu.

Ini pun sama rasa pedih juga. Tapi kejap je. Pastu rasa segar.

selesai sapu kat diri sendiri kakSu cuba pulak sapu pada suami.

Belaikan muka dia malam ni dengan youth. Dah berapa lama tak pernah facial muka dia . Bukan pernah pakai pencuci muka pun dia ni..hehe

Sama juga macam kakSu, suami rasa pedih pedih masa sapu toner, serum dan krim malam.

Pedih tu kata Dr Chris, adalah body adjustment. Kullit dlm proses nak terima sesuatu yang baru. Dan ada kesan luka kat kulit memang dia akan terasa sikit pedih tapi very light la. 

Bangun pagi memang rasa pipi sangat la licin. Rasa lembut. Best sangat kesan dia walaupun baru sehari pakai.


youth
gambar ni pakai bedak so tak nampak cela 




Ini gambar kulit tanpa make up sebelum mula guna youth. Jeragat banyak dan kulit kusam.


Nanti kakSu akan update lagi kesan YOUTH selepas 10 hari ye.Stay tune

Nak tahu lebih lanjut tentang YOUTH?

Cepat hubungi kakSu disini >>>>>0108798077

No comments:

Post a Comment