Sunday, 4 February 2018

APA YANG MENARIK DI BUSINESS LEADER NATIONAL CONFERENCE (BLNC) 2018 ?

Semalam 3hb February kakSu dan semua leader shaklee Malaysia hadir ke conference tahunan bagi tahun 2018. Hari ni lebih istimewa sebab kakSu ditemani oleh mr hubby yang baru first time datang ke conference kali ke dua ni.

Kami berkumpul di Sunway Pyramid Convention Centre dari pagi sampai la petang. Kali ni kakSu lebih exited nak datang sebab shaklee perkenalkan produk baru iaitu skin care product iaitu YOUTH. Semua leader yang hadir diberi keistmewaan untuk mendapatkan terlebih dahulu set YOUTH ni. Set ini akan berada dipasaran pada bulan Mac nanti.
BLNC 2018
Bersama master Lyna dan Mami Mia


Selain dari memperkenalkan YOUTH kepada leaders, ada macam-macam lagi yang di bincangkan dalam conference ni 

  • Perancangan dan matlamat untuk cycle 2018/2019
  • Hala tuju bisness shaklee sepanjang cycle baru nanti iaitu 208/2019
  • Memperkenalkan YOUTH iaitu produk skin care yang sangat mengujakan
  • Insentif baru untuk semua ahli untuk dapatkan sepanjang cycle baru 2018/2019 yang konfim memang awesome .
blnc 2018
Roger Barnett live dari US

Tema: Breakthrough

Banyak lagi program lain sepanjang conference ni . Kitorang boleh buat skin analysis untuk tengok tahap masalah kulit dan boleh mendapat khidmat nasihat daripada nutritionist shaklee.

Dan paling best ialah boleh cuba sendiri secara percuma dan penerangan lengkap dan panjang lebar bagaimana nak gunakan YOUTH. Exited sangat nak pakai .
BLNC 2018


Jadi semalam kakSu dapat beli YOUTH 3 set tau. Tapi semuanya dah bertuan. Masing-masing tak sabar nak pakai dan nak cantik flawless. Dapat vitamin free dan payung YOUTH pun free juga .

BLNC 2018
Shopping Youth

Bila datang program macam ni sudah tentu semangat semakin membara , orang kata energy yang lemau lemau tu konfim akan naik semula sebab kat sini ramai kawan-kawan seperjuangan yang sangat hebat hebat. Dapt berkenalan, dapat bertukar idea dan pendapat, dapat merapatkan ukhwah sesama sendiri. Best sangat. 
BLNC 2018

Gelombang biru dari Ireach

BLNC 2018

GMF leader


BLNC 2018

Efie, berkenalan dari Cruise nov lepas

Ok lah jom la layan gambar gambar kami masa di conference semalam.

Tqvm mr huby rajin temankan



Oh ya, bagi yang nak pre order set YOUTH boleh la hubungi kakSu. Mac nanti dah boleh hantar sampai depan rumah korang. Nak tahu apa itu YOUTH>>>>>>>YOUTH.

Lastly kepada isteri atau ibu bekerja yang nak pendapatan tambahan, boleh join dalam team kami yang serius best dan sangat komited dalam mengembangkan bisness kami dan prihatin terhadap setiap ahli dibawah susur galur kami.

Salam sayang
KakSu
Shaklee user since 2013
0108798077

No comments:

Post a comment