Wednesday, 27 January 2016

TESTIMONI KURUS LEPAS BERSALIN

Assalamualaikum...

Korang yang baca entry kak su ni baru lepas bersalin? Nak tanya jer..kalau jawab dalam hati pun okey..hihi..lepas korang bersalin, berat badan korang naik tak or kekal maintain macam anak dara?
Sapa yang kekal maintain berat macam anak dara sila hubungi kak su segera okey...kiki

Memang solute giler la kalau lepas bersalin berat masih maintain macam anak dara..nak juga tahu apa rahsianya...Saja nak cerita kat sini.Kak su ni mak anak 5.Dulu masa anak dara berat badan akak 35kg ajer ..memang kerempeng....jangan terkejut beb..akak ni jenis yang kecik molek tak cukup zat..hahaha... tahun 2008 berat paling banyak  naik sampai 50kg kut...memang tembam sangat dah rasaya...muka bulat macam bola.....sekarang ni tahun 2016 ..berat badan 46 ke 47 kg...memang berat turun naik..setakat ni masih kekal 46 kg ..belum masuk dalam kategori obesiti tau...masih boleh pakai kebaya..kih kih..

Ha..ni nak ceri sikit kat korang pasal nak kurus ni..akak baru dapat cerita pasal vivix boleh kuruskan badan.Ehem ehem..bila akak goole rupa-rupanya ramai pengguna vivix yang dah berjaya kuruskan badan.wow..terujanya tengok diorang makin kurus.Tapi kan yang agak surprise juga..kalau korang tengok gambar kak su ni.Satu tu masa tahun 2008 dan yang sebelah lagi tu tahun 2014.
kurus dengan vivix
Masa ni memang dah konsisten dengan vivix

Sebenarnya kak su ni memang dah amalkan vivix sejak 2013 lagi.Tapi masa tu ambil vivix sebab ada masalah kesihatan lain.Memang ada makan suplimen shaklee yang lain tapi vivix ni memang tak tinggal.So kak su minum vivix hari-hari sebelum tidur.


Vivix kurus
Botol  vivix yang habis dan yang untuk diminum..

Suka minum vivix ni..rasa pun sedap..badan rasa bertenaga jer..kesihatan makin baik.Tapi kak su  tak pernah terfikir pun minum vivix ni macam boleh trim muka akak ni.Dari bulattt jadi lonjong pulak..hihi..tapi itulah realiti.Macam mana cara vivix ni boleh bantu kita kurus.Boleh baca entry kak su vivix boleh kuruskan badan ke?

Bukan kak su jer yang alami tau.Ramai lagi pengguna-pengguna vivix lain yang telah berjaya.Jom kita tengok testimoni mereka.

Testimoni kurus vivix 2


kurus dengan vivix

TESTIMONI KURUS DENGAN VIVIX Jiran sebelah beli VIVIX untuk kurus.... Igt kurus skit je, sekaliiii hamikkk BERAT TURUN 20KG DALAM MASA 2 BULAN..😱 Ambil dalam tempoh berpantang lepas bersalin ceased..😊😊 Kalau perasan, akak ni bukan setakat berat badan kurus je, kulit dia pon cerah dari sebelum ni👍 Kannn dah cakap.. VIVIX ni memang SIRAP AJAIB, sedap dan EFFECTIVE And And And Sekarang tengah PROMO! BOLEH BLI DENGAN HARGA MURAH! Banyak kan VIVIX boleh buat, nak CANTIK boleh, nak KURUS boleh, nak ELAKKAN KANSER boleh, bantu pesakit KENCING MANIS, DARAH TINGGI dan lain2 lagi.. Pendek kata SEMUA BOLEH dengan hanya SESUDU SEHARI 😍 . . 

FROM:akish

Testimoni kurus vivix 2



kurus dengan vivix



Ibu anak 2 ni juga minum vivix.Inilah hasilnya .Berbeza ditahun 2014 dengan 2015.

Vivix the best!!

Testimoni vivix kurus 3


kurus dengan vivix
Master Nana
And suprisingly, after two weeks berturut-turut nana makan vivix secara konsisten, antara kesan yang nana dapat ialah
1) Berat badan turun 6kg! TEngok perbandingan dalam gambar di atas
2) Kulit semakin LICIN dan FLAWLESSS.. Ramai tegur kulit nana nampak makin glowing mowing especially bila jumpa dekat luar.. Sampai tak keruan jadinya tau.. *gediks tampo kang*
3) Kulit semakin CERAH SEKATA dan TEGANG.. Well you ollsss.. Vivix ni anti-aging TERBAIK satu dunia.. Memang TAK MUNGKIN lah kalau vivix tak dapat membantu anda untuk dapatkan kulit yang cantik ye..

4) Muka semakin RUNCING.. Yang ni memang ketara.. Ramai yang beritahu nana sebelum ni nana nampak kurus kat badan *ilusi optik..mereka tertipu* tapi muka je bulat tembam.. Haha! Actually nana suka je muka tembam macam ni.. Nampak comel sikit hahahktui Tapi kalau dah itu kesan yang ku terima selepas makan vivix, daku relakan sajooo.. 

FROM:nana

Testimoni vivix kurus 4


kurus dengan vivix

Suami ambil vivix untuk resdung kronik dan hampir minor strok,kesannya bukan  hanya suami semakin sihat tapi kulit semakin cerah,100% stop smoking dan berat turun 12kg.
FROM:aien


So, kalau korang dalam pantang, teruja dan kurus macam anak dara, boleh la cuba vivix ni.
Okey..tunggu apa lagi..jom la cuba vivix hari ni.Bukan setakat kurus je tau..macam-macam nikmat lain lagi korang dapat .

Kalau rasa muka bulat, pipi tembam, bila berjalan peha dah bergesel..tu tanda -tanda anda semakin menembam..

Jom la dapatkan vivix dari kak su..boleh borak panjang.Nak murah dari biasa pun ada caranya..

Meh whasup kak su0108798077
Pengedar Shaklee kawasan Masjid Tanah, Sungai Udang,Kuala Sungai Baru....


No comments:

Post a Comment