Sunday, 28 August 2016

APA YANG GILA GILA DALAM FAMILY KAMI?

Assalamualaikum ..hai uollss..hari ni saja nak buat task tsunamishaklee kat dalam blog..hari ni nak cerita tentang adik beradik..suku sakat..jauh dan dekat dalam family kami family shaklee..

Dalam shaklee ni salah satu yang akak suka ialah..jalinan ukhwah kami..Tak kira dari susur galur yang sama ataupun dr sideline kami..pada mulanya kenal-kenal dalam alam maya..lepas tu jumpa kat kelas lah..kat tempat gather gather lah..kat tempat daki bukit lah..kat National Conference lah..

Memang awesome family shaklee ni..makin meriah bila memasing bawa anak tiap kali ada program..riuh rendah suara anak-anak...itulah namanya business family..

Dari kawan-kawan sama shaklee sampaila akhirnya jadi kawan kawan rapat..tempat berkongsi rasa..perasaan ..tempat bertukar tukar idea dan pendapat..tempat berkongsi tip-tips bisness...pasal dek kawan-kawan shaklee ni la akak dulu tak reti nak drive jauh jauh..tapi bila dah ada geng ni..boleh la drive sampai ke sunway..sampai Putrajaya..pendek kata dah berani dah nak drive jauh jauh ni..terima kasih teman-teman shaklee yang sentiasa support each others..bersaing sama-sama nak berjaya...semoga suatu hari nanti semua family shaklee kami berjaya mencapai impian masing masing...love uolsss ketat ketat..muah ckitttt...

Korang rugi tau asyik dengar cerita kitorang jer..apa kata join sekaki dengan kami..sure makin meriah keluarga shaklee kita ni..

Nak join meh wasap akak
010.879.8077
Bisness leader

0 comments:

Post a Comment