Friday, 7 November 2014

RAHSIA CHE TA KEKAL CANTIK DAN MENARIK


                               KULIT GEBU
Sana sini gambar anak Rozita Che Wan..Sesiapa yang tengok muka anak che Ta mesti teruja..comel macam anak patung..putih melepak..gebu macam kapas...memang patut pun anaknya comel..mak nye cun melecun dan ayahnya yang handsome...yang lagi best..ada satu post Rozita Che wan pegang baby dia atas katil..rasanya baru lepas keluar dari labour room kot...cer tengok muka che Ta ..baru lepas bersalin pun masih cun melecun lagi..kot tengok muka ai...huh..sure poyo..hahaha..sebelum ni saya tak berapa nak heran sangat che ta tu cantik..tp lepas tengok muka che Ta yang tak bermekap pun cantik ..teruja juga nak tau..apa rahsia che Ta ni cantik jer...usia kami pun lebih kurang jer..makin har dia makin cantik

saja ja gatai tangan ni dok google nak tahu juga rahsia kecantikannya.terperanjat juga dengan statement dia..sebulan tak sampai RM 100 dihabiskan untuk mencantikkan wajah...boleh cayer ke?hehe

Tapi lepas baca apa yang che Ta kongsikan , boleh la nak percaya...betul la kos nak cantik tak sampai rm 100 sebab banyak yang dapat sponsor

Antara rahsia yang Che Ta amalkan ialah

  • Sentiasa happy..senyum selalu dan dia tak suka fikir tentang masalah..Lagi banyak fikir pasal masalah,lagi cepat nampak tua...Patutla ramai juga cikgu cikgu kat sekolah yang nampak cepat tua,sebab banyak sangat nak fikir pasal masalah anak murid  kutt...hehe..so kawan kawan..kalau ada masalah, jangan terlalu fokus pada masalah, fokus pada penyelesaian..hati senang  muka ceria ,wjah jelita..
  • Cuci muka, pakai pelembab, pakai toner  dan pakai masker.. Bangun pagi cuci muka dengan air sejuk.Wajah nampak segar.Amalan ni dah buat dah hari hari..Pakai pencuci Nutri White yang awesome
  • Macamana badan Che Ta ramping kalah anak dara...Of course la dia jaga badan. Diet mesti seimbang, nasi mesti makan tapi dengan kuantiti yang sedikit.makan banyak sayur hijau dan buah buahan.Patut pun badan kita macam tong drum..pinggul lebar macam bontot kuali..Kita pantang nampak..ka..ka..ka.. Kot korang rasa badan bagai di pam pam..sendiri mau ingatla..pantang la makan makanan ringan  dan makanan segera.Bukan pantang nampak
Che Ta punya senaman ialah dengan cara mengemas rumah ..ok la tu..keluar la peluh cikit cikit....korang kalau nak lagi banyak peluhk eluar..bersenamlah lebih hebat dari dia...lagi banyak pergerakan lebih banyak kalori dibakar lagi bagus kalau amalan senaman dapat dialankan paling kurang seminggu 3 kali..Senaman penting untuk meningkatkan kadar metabolisma supaya kalori di dalam badan dapat dibakar dengan lebih cepat
  • Ni yang best ni...kalau nak rasa diri kita muda..sentiasalah fikir yang kita ni muda..hahaha..Happy ceria dan sentiasa berfikiran positif..anggap diri kita muda walaupun dah tua..haha..ingat ye..ingat mati juga..dapat pahala..
  • Che Ta memang cantik,dia juga mengamalkan makan makanan tambahan..Kalau saya , Shaklee yang saya pilih sebagai makanan tambahan.Kalau nak cantik dan sihat ,sayas angat suka mengamalkan vivix..sebab ia tonik yang sangat mudah diminum serta rasanya yang lazat.. APA KELEBIHAN VIVIX.KLIK SINI
  • RAMUAN VIVIX YANG PALING ISTIMEWA.KLIK SINI
  •  Che Ta of course la dapat macam macam sponsor..expecially safi Rania kannn...pakai lagi masker..of course la kulit gebu ...Tapi tak pa ..semua orang boleh cantik...macamna nak cantik kalau badan tak sihat..so..sihatkan dalaman ..maka aura kecantikan luaran akan kita dapat ...Ingat ye..walau semahal mana pun produk yang kita guna untuk tujuan mencantikkan wajah.....dan apa pun  yang kita lakukan nak cantik muka kita tak akan berubah seperti muka orang lain..so bersyukurlah dengan apa yang telah Allah kurniakan usah merintih dengan kekurangan yang ada pada diri sendiri kerana kita diciptakan dengan sebaik baik kejadian...
CHE TA GUNA PRODUK APA UNTUK KULIT CANTIK?
Ikuti kisah disebalik keghairahan nak cantik sehingga tersalah pilih produk.Kesannya mendalam  ..7 tahun terseksa kulit bermasalah.Macamna dia atasi masalah tu ye? Jom kita tengok video ni...


Cara Elakkan Jerawat Di Muka Dengan Cepat Lepas 7 Tahun Terseksa! from iReach HD on Vimeo.




Shaklee masjid tanah/Alor Gajah/Kuala Sg Baru/Sg Udang/seluruh Malaysia
 su/010879807











0 comments:

Post a Comment