Friday, 28 October 2016

PERTANDINGAN PETROSAINS PERINGKAT NEGERI 2016

Sejak masuk belajar dari 5 september 2016 hari.tu..aku memang busy sangat..Kejutan budaya bila dah lama tak study  tiba tiba masuk belajar balik..ohhhh tidak...agak pening juga la nak sesuaikan diri dengan hidup baru di alam student ni...

Kalau dulu hari2 masuk kelas ..memang siap sedia dalam otak apa nak ajar..seronok dapat bebel bebel dalam kelas..seronok mengajar anak2 murid walaupun ada masa stress...tapi sekarang semua dah berubah..360 darjah tau..tapi redah je walau apa jadi pun..­čśä

Jadi untuk meredakan tahap kestresan aku selama dua bulan..hari ni member ajak berjimba dengan anak2 murid ..hihi..sebelum ni dah janji nak g keluar sama2 main bowling tapi tak sempat..kali ni bila cuti pertengahan sem..boleh la aku berjimba...hihi..ala setakat g makan2 ..g main bowling..shopping2 kecil kecilan ajer...at least hilang sikit rasa rindu kat anak2 murid..kat kawan2..expecially si workaholic nurul akmal ni..dan dua budak nakal ni juga..Farah dan Bat...Tak habih2 gelak...seronok la korang gelak kat haku ye..haha..biarlah rahsia apa yg terjadi masa main bowling tu..syhhhhh...pecah rahsia siap korang...tu la.kisah duka hari Jumaat aku..tapi kelakar..hahahaha..

Anyway thank you so.much temankan cikgu hilangkan stress hari ni..and happy birhday buat Farah yg ke 14..sweet 14 dah...semoga berjaya dalam hidup dunia dan akhirat..
Macam 2 insan bercinta plak korang hea

Tq cikgu akmal belanja..belanja la lagi..


Dalam dok cari lift nak ke car park jumpa plak diorang ni...yehaaaa...anak2 murid cikgu dah cantik2 belaka...rindu kat korang..syafiqah..amirah ..Atikah..tq masih ingat cikgu..


Ok tu je nak bebel hari ni..c u..bye

No comments:

Post a Comment