Tuesday, 15 July 2014

ANAK ADALAH ANUGERAH TERINDAH


anak


Anak adalah anugerah Allah yang sangat bernilai.Namun tidak semua pasangan suami isteri dikurniakan cahayamata.Mungkin juga anda sukar untuk mendapatkan cahayamata disebabkan berbagai faktor.Mari kita tengok ,mungkin salah satu berlaku pada diri anda.

1.Masalah haid yang tidak teratur, haid yang tidak datang atau hormon yang tidak stabil
2.Isteri pernah mengalami keguguran dan sukar untuk lekat semula
3.Suami isteri tidak ada sebarang masalah kesihatan selepas pemeriksaan doktor.namun rezeki bulam ada.

So apakah yang boleh membantu anda untuk berusaha mengatasi masalah anda tu?

Untuk ke tiga tiga masalah diatas saya mencadangkan anda mengambil GLA complex kerana ia sangat membantu dalam kesuburan wanita.Dan bonus yang anda dapat,cantik gitu...

Cara pengambilan GLA

1 biji selepas dinner setiap hari sehingga haid teraturJika nak makan 2 biji sehari, sebiji lagi diambil selepas sarapan  10pm sekali, 10am sekali. Mulakan dengan sebiji, jika tiada perubahan dalam tempoh dua minggu baru ambil 2 biji sehari


Masalah haid yang tidak teratur ,atau haid tak datang atau hormon yang tidak stabil

Bermula dengan masalah haid tak teratur, makan GLA Complex 1 biji selepas dinner setiap hari sehingga haid teraturJika nak makan 2 biji sehari, sebiji lagi diambil selepas sarapan dalam jam 10pagi. 10pm sekali, 10am sekali. Just nice. Mulakan dengan sebiji, jika tiada perubahan dalam tempoh dua minggu baru ambil 2 biji sehari. Kalau masih tak beri kesan sebaiknya anda tambah Alfalfa 

Setelah haid anda teratur dan normal, anda hanya perlu makan GLA sebiji sehari pada waktu malam dari hari pertama haid hingga ke waktu subur anda. 

Jika haid anda lewattunggu sehingga 2 minggu dan lakukan ujian UPTJika negatif, tunggu lagi seminggu dan lakukan semula ujian UPT. Hanya jika anda sudah melakukan beberapa ujian tetapi masih negatif dan berjumpa doktor untuk mengesahkan anda belum hamil, barulah makan semula GLA Complex

Bagi yang kitaran haidnya teratur, masa subur berlangsung 14 +/- 1 hari haid berikutnya. Maksudya masa subur berlaku pada hari ke-13 sehingga hari ke-15 sebelum tarikh haid yang akan datang. Waktu inilah anda dan suami wajib bersama bagi meningkatkan peluang kehamilan. 

Anda tidak mempunyai masalah kesihatan setelah dibuat pemeriksaan.

Apabila isteri tiada masalah haid iaitu haid normal dan suami pun doktor dah sahkan normal. Maka pengambilan set lengkap kesuburan mungkin boleh membantu tubuh anda memperbaiki sistem reproduktif dan menghasilkan sel sperma serta ovum yang berkualiti tinggi supaya peluang mendapatkan zuriat lebih cerah. Bagus juga kalau sama sama meningkatkan stamina dan menghangatkan hubungan .

Isteri pernah hamil tetapi keguguran

Bagi yang pernah mengalami masalah keguguran, dengan penambahan wajib ESP dan CoQ Health bagi menguatkan kandungan akan datang. Seeloknya tunggu sehingga 6 bulan sebelum hamil lagi bagi menyediakan rahim yang cukup kuat.


Berikut adalah senarai produk yang boleh anda ambil sebagai ikhtiar.


GLA Complex - Sebiji selepas makan (Sarapan / Dinner)
B - Complex - Sebiji selepas sarapan
Vita - E Complex - Sebiji selepas lunch
Zinc Complex - Sebiji semasa perut kosong
ESP - 1 sudu 2 @ 3 kali sehari. Sarapan / Dinner; Sarapan / 3pm / Sebelum tidur. 
Vitalea - Sebiji selepas lunch
Alfalfa Complex - 3 biji selepas sarapan. Dos bergantung kepada ketahanan tubuh terhadap herba. 

AIR 2 ke 3 liter sehari

Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya,kita sebagai hambaNya wajiblah berusaha dan bertawakkal..
set hamil                                set hamil



#suhaila
#FB:suhaila abdul
#email:suhaila_abdul@yahoo.com
#phone:0108798077




0 comments:

Post a Comment