Tuesday, 7 November 2017

BENARKAH MINUMAN 3 IN 1 BERI TENAGA DAN CANTIKKAN KULIT?


Ramai orang suka skip sarapan sebab katanya nak diet, nak kurus so makan tengahari terus.

.

Salah tanggapan tu..sarapan pagi sangat penting tau. Bila kita dah sarapan pagi contohnya oat + susu segar , roti bakar + secawan milo dan lain2, baru la dapat tenaga, bila ada tenaga baru la buat kerja pun bersemangat

.
Kesan tak ambil sarapan..nnti masa makan tengahari korang akan rasa lapar sangat, lepas tu mula la bubuh makanan banyak2...no no no..risiko over dos nasi dan lauk setiap hari boleh naikkan berat badan tau.
.
So nak jaga badan selim sila la sarapan...akak sarapan yg ni..Campuran antara ESP , KOLEGEN dan juga CINCH TEA. Ibu bekerja macam kakSu memang tak sempat nak duduk baring-baring dan berehat lama-lama. Tidur siang lagi la tak sempat.
kopi 3 in 1


Selalu travel dari Melaka ke Bangi kadang-kadang samPai rumah dah lewat malam. ALhamdulillah 3 in inilah yang menjadi amalan akak setiap pagi. Elakkan akak mengantuk semasa drive , jaga perut daripada terlalu lapar, dan jaga kulit daripada mudah kering dan kedut.

Kalau tak minum 3 in 1 nie memang dalam pukul 9 pagi pun akak dah sangap . Satu kerja pun tak dapat nak buat. Korang yang selalu sangat mengadu letih setiap hari tu, bolehla cuba minuman 3 in 1. 

Minuman ni bukan macam kopi 3 in 1 kat luar sana tu . Minuman ni memang di jamin selamat dan berkhasiat dan semakin lama kita amalkan semakin kita sihat insyAllah. 

Jom kita tengok apa fungsi 3 IN 1  ni

ESP: rendah indeks glisemik dimana ia buatkan kita kenyang lebih lama. Sangat bantu untuk kawal berat badan sebab perut kita terasa penuh dan ada makanan sedap mana pun depan kita, hanya boleh makan sikit jer. So itu antara tips kakSu kekalkan berat badan ideal

KOLEGEN: sangat membantu kulit kita dariada mudah kendur,elak kkedutan, kulit cerah, elak sakit lutut, sentiasa melembabkan kulit, elakkan jereat naik, pudarkan jeragat dan jerawat. Membantu hubungan intim suami isteri, elakkan menopause di awal usia dan banyak lagi.

CINCH: minuman antioksidan elakkan kita daripada serangan penyakit kronik seperti kanser.Memberi tenaga berpanjangan . Meningkatkan metabolisma bdan. Kawal berat badan. 

SUSU KURMA ni kakSu beli dipasaraya berdekatan. harga dia rm 7.90 saja. Susu ni sedap kalau dicampur dengan 3 bahan tadi. Yang penting ia tanpa gula. 
Elakkan gula untuk pastikan kita dapat kawal berat badan.

Kalau ada ibu ibu yang berminat nak cuba boleh wasap kakSu 0108798077.






3 in 1 yang sedap dan berkhasiat

No comments:

Post a comment