Friday, 3 November 2017

LANGKAH BERJAGA-JAGA ELAK KANSER MENYERANG ! KISAH BENAR!


Alhamdulillah..malam ni buka lagi botol baru vivix untuk minum sendiri.
.
Satu malam masukkan dalam peti sejuk bahagian freezer. Saja nak bagi dia pekat sikit. Kalau korang nak tau vivix tak beku pun dalam freezer tu.
.
Lagi sedap masuk lalu tekak. Mesti korang kata kak su boleh la minum vivix tiap2 bulan sebab banyak masyukkk..actually kakSu pun kena kumpul duit nak minum vivix ni. Dan syukur juga ada duit tambahan dari bisness shaklee, dapt juga tampung beli vitamin tiap tiap bualn untuk family.

langkah penjagaan dari kanser

.
Dah belajar tentang vivix ni buatkan kakSu rasa ia satu kewajipan untuk akak amalkan setiap hari. Tiap2 hari akak kumpul duit rm 5. Kalau jumpa je duit hijau mesti asingkan. Lama2 banyak la. Boleh beli vivix..hihi..Korang cubala buat camtu. InsyaAllah dapat juga beli suatu hari nanti. best sangat khasiat vivis nie .

vivix shaklee

.
Kalau tak asingkan pun habis juga beli ntah apa2. KakSu ni dari keturunan pesakit kanser. So sebagai langkah berjaga2 kakSu cuba untuk jaga dari dari risiko tu. Tapi kalau kakSu dah usaha tapi Allah kata akak tetap dapat penyakit bahaya tu ..akak pasrah..nauzubillah..huhu..
.
Cukupla sekali akak lihat penderitaan mak hidap kanser. Huhu..tak nak la diri sendiri atau anak2 atau sesiapa saja menerima nasib yang sama..
.
Semoga apa yg kakSu buat ini jadi langkah berjaga2. Selain dr tu biar Allah saja tentukan..
.
Bagi korang yg ada masalah macam kaksu dr keturunan yg berpenyakit kronik..cubalah ambil langkah berjaga2.
.
Kalau nak cuba vivix ni boleh terus contact kakSu 0108798077 sebab bulan ni harga vivix sangat istimewa utk yg belum jadi ahli. Kami yg dah ahli ni tak da can nak dapat murah..


Untuk tahu lanjut promosi vivix boleh KLIK SINI

No comments:

Post a comment