Sunday, 24 May 2015

PERTANDINGAN HANTU BLOG

Hari ini kami bertujuh berkampung lagi di suhaila's Teaching centre ,kat Londang...rumah ai la tu...
hari ni adalah kali kedua kami berkumpul untuk sesi nak belajar pasal blog.Saya memang dah ada blog kira kira 1 tahun lepas .Tapi masih banyak yang belum saya tahu.

Ilmu yang istImewa dari mami Mia,GMF founder..banyak sangat yang kami belum belajar...Best betul belajar hari ni.Sambil belajar dan bersantai santai .Dengan lauk pauk kami bawa dari rumah ada lauk kari ikan merah,asam pedas, rendang ayam, sambal belacan buah kuini..kek coklat..pizza, roti gebu..wah..ini kelas blog ke kelas melantak?hahaha..


Di hiasi dengan hilai tawa, tangis gembira anak anak kami yang haruk piruk sepanjang kelas..Tak kisahlah..yang penting dapat gak kami  belajar

Contest itu akan bermula esok 25.5.2015 dan berakhir 25.6.2015 nanti.Hadiah utama tak yah cerita kat sini..biar yang sertai jer tahu..hihi..Masing masing exited nak join contest ni.Menang ke kalah ke tak penting lagi.bagi kami melalui contest ni dapat juga kami upgrade ilmu dan memperbaiki kualiti blog dan post post kami.

kelas blog

Semoga idea bernas ketiga tiga leader menganjurkan pertandingan Hantu Blog ini iaitu Mami Mia,Mama Nurul dan Mama Ainul ini dapat membantu kami memeriahkan dunia blogger dan juga membantu kami mempromosikan blog kami yang selama ini suam suam kuku...

Layan la gambar kami nih..best tau...



Ni gaya org tua tua belajar


Cewah..tengah fokus betul tu..

kelas blog
Cikgu dan ketua kelas..merangkap kuat makan..haha

Eh..kenapa dak Lin ni cantik jer..comey jer walau dah beranak 4? KLIK SINI

0 comments:

Post a Comment