Saturday, 17 September 2016

Buat bisnes suami support ke?

BUAT BISNESS SUAMI SUPPORT KE?

Akak ni dah masuk 3 tahun dah buat part time shaklee..mula mula buat dulu tak serius pun..suka suka jer share kat kawan kawan..suami tahu dan tak pernah kisah pun..
.
Tapi bila soh dia makan vitamin memang dia tak nak..dan dia tak halang pun nak buat bisness..dia nak jual?..idokk lerr
.
Nampak gayanya ..persepsi dia awal2 tu mmg tak berapa yakin dgn shaklee...
Satu hari bila check doktor ,sebab dia asyik sakit sakit2 badan jer ..rupanya kolestrol tinggi dan darah pun naik juga la..baru dia nak telan omega dgn vit c pastu phytocol..mula dari tu hari tu memang dia makan vitamin konsisten....kemudian makan try plak lagi alfalfa lecithin..bila mula makan vitamin tu baru badan dia makin sihat dan badan ala2 tembam dulu pun dah makin kurus laaa..hihi..
.
Bila dia rasa keberkesanan shaklee..kadang2 dia ada juga citer2 kat kawan2 dia..ada juga la yg tanya2..dan beli..
.
Kalau akak nak ke kelas ke..gather2 ke ..dia tak pernah halang..green light ajer..cuma dia tak ikut sekali sebab dia pun ada bisness dia sendiri..
.
Katanya buatla..shaklee ni part time..masa ambil anugerah NC 2014 dan 2015..dia pun pergi..dan sampai sekarang dia memang support akak dgn tak halang aktiviti aktiviti akak bershaklee..cuma kalu ke kelas tu tak da la dia join..busy dgn lori2 dia tu..hihi..
Shaklee

#tsunamishaklee
#gmfbot
#gmfbackontrack
#8cellent

0 comments:

Post a Comment