Saturday, 17 September 2016

IREACH SUPERSTAR AWARD 2016

IREACH SUPERSTAR AWARD 2016
-------------------------

Alhamdulillah..selamat sampai rumah..
Kami semua baru je balik dari program  iReach Superstar Award..

Hari ni semua kami pakai baju rayeee...haha..walaupun raya dah habis....rare tak?tak pun...sebab kami memang extraordinary..

Apa yg bestnya program ni?

Reward kepada mereka2 yg telah berjaya dlm pertndingan yg ireach anjurkan..

Sharing dari teman2 yg telah berjaya  dalam kategori masing2..

Cabutan bertuah..untungla Anjung Raudhah dgn NoorAzmiah Mohamad dapat beg besar dr Olando gitew tau..
Sib baik hakak tak boikot anjung raudah tau..kalau tak kena hang balik naik LRT..😛

Hasil dr sharing2 dorang tu..memang sangat bgi inspirasi kat hakak tau..huhu..bukan senang nak senang tapi semuanya tak mustahil...seronok ada kat sini..semua aura2 positif dorang terserap dalam otak...happy sangat..

Semoga #ireach boleh buat selalu camni..nnti hakak pula yg jadi superstar tu tau...

Kalau korang nak join group hebat macam kami jom la..kita akan diajar dr zero sampai jadi hero macam mereka...
Yang penting anda MAHU dan MINAT..

SU
010-8798-077

#tsunamishaklee
#gmftsunami
#gmfbot

0 comments:

Post a Comment