Saturday, 20 June 2015

TIPS KEKAL CERGAS DI BULAN RAMADHAN

Ramai wanita di luar sana selalu mengeluh keletihan kerana seharian menguruskan rumahtangga apatah lagi apabila di bulan ramadhan ni.Bangun siapkan makan sahur jam 4 pagi, keluar bekerja sehingga ke petang.Balik rumah hendak uruskan anak anak dan mengemas.Lebih teruk lagi kalau suami keluar out station..tak ada yang dapat membantu..

hari ni saya nak berkongsi cerita tentang bagaimana anda nak mengurangkan rasa keletihan yang anda alami di samping tu dapat juga menurunkan berat badan..percaya tak?
Saya telah mencuba teh ini..minum satu sachet ketika bersahur..pastinya ibu ibu akan terus bertenaga sehingga ke malam..Untuk mendapatkan rasa yang lebih ummph kalau teh ni dicampurkan dengan sedikit madu dan perahan lemon.Boleh di minum panas atau sejuk..Kalau rasa nak lebih bertenaga minum satu sachet selepas berbuka dan juga satu sachet semasa bersahur..mesti tak kecewa..saya dah cuba..sebab tu saya berani cakap..

So apa kandungan dalam cinch tea ini?

Jom kita study..
cinch tea
Sedap diminum sejuk atau panas
bersama halia atau lemon....

Cinch tea merupakan minuman yang ringkas di dalam sachet yang sangat mudah di bancuh dan sangat mudah di bawa kemana mana...terutamanya anda yang bekerja..

Kelebihan cinch tea:

Apakah kebaikan dan khasiat teh putih dan teh hijau.

1.Merupakan penggalak semulajadi
2.Meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
3. Boleh diguanakan sebagai minuman alternatif menggantikan kopi, soda atau air manisan bagi mengekalkan kecerdasan tubuh badan
4.Tanpa perisa, pewarna atau pemanis tiruan, tanpa Gluten


5.Sesuai untuk semua golongan kerana ia dapat membekalkan tenaga semulajadi  dan sangat sesuai untuk golongan yang aktif bekerja  


6. Cinch tea diekstrak dari daun teh terpilih seperti matcha green teated tea extract,white tea dan rooibos red tea

6 sebab Kenapa Cinch Energy Tea mix jadi pilihan

1.Ia selamat ,peningkatan secara semulajadi.Boleh diminum sejuk atau panas
2. Alternatif bagi minuman bergula atau kopi
3. Bungkusan yang comel kecil yang mudah dibawa untuk satu hidangan
4. Peningkatan tenaga segera
5.Tanpa perasa dan pewarna tiruan

KELBIHAN CINCH TEA BERBANDING JENAMA LAIN

1. Rendah kandungan kafein (teh putih)
2. Tinggi dengan antioksida
3. Mencegah kanser
4. Mengurangkan kolestrol
5.Melindungi jantung dan peredaran darah seluruhnya
6. Meningkatkan metabolisma badan dan membakar lebih banyak lemak
7. Mengurangkan gula dalam darah.Membantu mengurangkan gejala kencing manis
8. Menguatkan tulang
9.Menggalakkan kulit sihat10.baik untuk pencernaan dan boleh mengelakkan cirit birit
11. Bantu lawan penyakit seperti athma denganmengembangkan saluran pernafasan



Mula mula suka kan CINCH TEA ialah selepas sebulan tak jumpa dengan abang kandung sendiri..bila jumpa nampak di semakin slimmm..rupa rupanya dia mengamalkan minum cinch tea selama sebulan dah...wah..boleh lah korang nak try...
saya minum untuk dapatkan tenaga berpanjangan..untuk kurus,..tak kut..dah cukup kecik dah...yang penting sihat...

Ketahui bagaimana Puan Maria Alwi menghadapi masalah keletihan dan mengantuk dengan CINCH TEA


Ubat Tahan Mengantuk Tanpa Dadah: Cergas Sokmo! from iReach HD on Vimeo.

order CINCH TEA

ok...cau..jumpa lgi..

suhaila 0108798077

fb:suhaila abdul

email: daniaazally@gmail.com

Pengedar sah berhampiran anda: Melaka,Masjid Tanah,kuala sungai Baru,Kolej Matrikulasi Londang,Pengkalan Balak..seluruh Malaysia..

0 comments:

Post a Comment