Friday, 26 September 2014

PERDANA MENTERI MALAYSIA SUKA SELFIE?

selfie
PM kita dengan Obama sempat lagi selfie..

Kebiasaanya orang normal  akan selfie pada kadar biasa biasa saja.Tak lah  keterlaluan.Mungkin pada awal awal tu terasa saja saja nak cuba selfie..tapi lama lama dah ketagih pulak..itu pasal sampai naik atas bangunan sebab nal selfie..hehe..yang tu selfie maut namanya..

Korang tengok gambar ni..tu dia pm kita pun suka selfie kan? Ingatkan orang biasa biasa jer heboh nak selfie ,orang yang dah popular pun tak lepas peluang ....
saya pun sama gak..dah ketagih la juga nak selfie..tapi saya percaya ramai lagi kat luar sana yang suka berselfie.,betul tak?

Ini gambar selfie saya yang terover dalam abad ini..kekeke..



selfie dr muzaffar
Nak pegang kamera sendiri, tangan tak cukup panjang..so orang amikkan lah..hehe

Cer korang baca ni..
"Pakar kesihatan mental Thailand itu memetik kata-kata seorang pakar psikiatri Amerika yang berkata, selfie boleh menyebabkan seseorang hilang atau kurang keyakinan diri. Beliau menambah pegawai kesihatan awam di United Kingdom mengumumkan ketagihan terhadap media sosial seperti Facebook dan Twitter merupakan satu jenis penyakit dan lebih daripada 100 pesakit mendapatkan rawatan setiap tahun."



Ok..jap..jap..saya belum masuk dalam golongan penyakit mental tu ye..just for fun..
Ini orang..sentiasa ada monopod , senang nak selfie..I tumpang sekaki jer tau..


selfie


#cabaran30hariblog#day9#selfie


su|shaklee Masjid Tanah|Kuala Sungai Baru|Sungai Udang|Pengkalan Balak|ALorgajah|Pos seluruh Malaysia.


0 comments:

Post a Comment