Saturday, 20 September 2014

RESEPI MERAPATKAN UKHWAH IPAR DUAI

Semenjak join cabaran 30 hari blog ni.terasa pulak gian nak menulis..cabaran dari team kami SUPERMOM..

Hari ni nak share dengan korang macamna nak eratkan silaturrahim kita ipar duai..mak mentua bapa mentua..

Pagi ni seawal 8 pagi kami anak beranak serta adik ipar keluar sarapan beramai ramai kat Pekan..Hantz kopitiam..sekali sekala jumpa. .tak payah penat penat buat sarapan..kita makan kat kedai..penuh separuh kedai kami jer adik beradik..Masa ni lah anak anak..sepupu sepapat nak jumpa..borak borak..bawa mak sekali..riuh rendah kat situ dgn suara anak anak kitorang jer..haha..lepas sarapan..masing2 teruskan aktiviti masing lah kan...

Biasanya kalau nurqasih outlet full dgn penjejak bayang ada..diorang sponsor hehe  .Key kordi tuuu..semoga cepat naik master
yer..dapat gak kitorang merasa duit bonus shaklee kan..petang ni ada majlis lagi..sambutan hari jadi anak kak ngah pulak..so. .saya rasa time macam ni lah masa paling sesuai kami berjumpa. .kalau tak. .dekat pun tak bersua..

so selalu selalulah buat majlis makan makan..tu yang paling senang kan..macam group2 supermom selalu buat tu....makan sambil merapatkan ukhwah..ok cau dulu..





0 comments:

Post a Comment